1 maj Sandviken

2015-05-01

1 maj i Sandviken firades i år med först marsch och sedan torgmöte. Tillsammans med vänsterpartiet i Sandviken marscherade vi från nya bruket till stadshuset för att uppmärksamma den kraftigt ökade barnfattigdomen i Sandviken. Väl utanför stadshuset sjöng vi internationalen innan vi gick vidare till krysset där vårt torgmöte ägde rum. Runt 25 personer lyssnade när Andreas Larsson och Tobias Övferberg pratade om ideologins vikt i en kappvändande och lismande värld och vikten av både lokal och internationell kamp. dagen avslutades med fika tillsammans hemma hos en kamrat. Avdelningen anser årets första maj väldigt lyckat och tackar alla som deltog för att göra evenemanget lyckat och laddar vidare för möte redan den 9 maj då Maj Wechelman gästar Sandviken för att prata om Ukraina. Enda problemet med dagen var postens oförmåga att leverera proletären men annars var dagen mycket lyckad!