Tiggarna inte ansvariga för vår nedrustning

2014-07-21

Jag blir allt mer fundersam över varför så många människor är så arga över att fattiga människor tigger. Svaret jag kommer fram till är att människor är rädda. När de ser dessa fattiga människor vet de att vårt eget samhälle är på väg att raseras och att snart kanske de själva eller deras barn sitter där.

När vi gick med i EU lovade politikerna och kapitalisterna guld och gröna skogar. Verkligheten blev massarbetslöshet i årtionden och det har inte Sverige haft sedan 1900-talets början, då Sverige nästan stod på revolutionens rad med hungerkravaller. Människorna i Sverige har insett att politikerna ljuger och har lämnat vanliga människor i sticket att klara sig själva. Detta vet politikerna som äger i stort sett all media i Sverige. Därför kommer artiklar om att tiggarna är kriminella gäng eller arbetsskygga. Rykten sprids om att de nog har en massa pengar ändå då. De har telefoner, att mystiska lyxbilar hämtar upp dem och så vidare. Samma sagor och rykten som många grupper förr fått stå ut med. Vi ser vad detta lett till då högerextremismen breder ut sig och folk slår neråt på dom svaga. Det är ju just detta politikerna vill, för de vill att folk ska bråka med svaga och inte med dem som orsakar Sveriges nedrustning av samhället.

Var inte arg på tiggarna, var arg på politikerna.

Lars-Gunnar Nyman